Verhuur Feestmateriaal Heerle? U geeft een familiefeest, een examenfeest, u viert een verjaardag of u hebt een barbecue met de hele straat….. Dan bent u bij R & R Partycare aan het juiste adres. Een feest staat voor gezelligheid, maar voor het zo ver is, heeft u nog wel het nodige te organiseren.

Waar gaan de gasten zitten, waar zet u de flessen drank en de hapjes op en moet iedereen eigenlijk wel zitten? Is het niet gezelliger dat er ook gasten lekker hangen aan een statafel? Kan het koffiepad of koffiecup apparaat de hoeveelheid kopjes koffie wel aan? Past al de drank, gebak of taart wel in de koelkast? Hoe zit het met het weer op de dag van het feest; gaat het regenen of is het gewoon lekker zonnig maar misschien iets te fris? Waar laten we de jassen? Zullen we een springkussen regelen voor de kinderen? Waar huren wij een Sarah of Abraham voor de buren?

Als dit uw zorgen zijn, dan bent u bij R & R Partycare aan het juiste adres. Uw feest is onze zorg!

Verhuur Feestmateriaal Heerle

Service staat bovenaan bij R & R Partycare. Wij stemmen onze mogelijkheden dan ook graag af op uw wensen. Wij denken graag met u mee om de juiste oplossing voor uw feest, kinderfeestje, verjaardag, evenement, buurtfeest, jubileum, beurs of andere bijeenkomst te bieden.

Of u nu alleen een paar statafels wilt huren voor een feestje, een paar extra stoelen of een spelletje voor een verjaardag of een compleet feest laten verzorgen, dit alles is mogelijk. Even een extra koelkast huren, een extra koffiezetapparaat voor een huiskamer vol visite of een springkussen voor een kinderfeestje of buurtfeest behoren allemaal tot de mogelijkheden. Uw feest is onze zorg!

OVER R & R PARTYCARE

R & R Partycare is een jong en dynamisch bedrijf, dat hard werkt aan de uitbreiding van het assortiment én service.
R & R Partycare is gespecialiseerd in de verhuur van stoelen, tafels, tenten, verlichting, heaters, koffiezetapparaten, koelkasten, glaswerk, servies en bestek, buffetartikelen, geluidinstallaties, springkussens, spellen, Sarah en Abraham en alle andere benodigdheden voor een geslaagd feest, verjaardag of bijeenkomst.
Ook bij het verzorgen van barbecue, catering, muziek, licht en geluid willen wij u graag helpen en/of de coördinatie hiervan over nemen mocht u daar behoefte aan hebben.

R & R Partycare richt zich op de particuliere en zakelijke markt in onder andere Gelderland, Overijssel, Noord Brabant en Zeeland en vanaf 1 april 2014 ook in België. Daarbij onderscheiden wij ons door kwaliteit, service en flexibiliteit.

Dus Verhuur Feestmateriaal Heerle? Bel 0165 – 820117 of mail naar info@rrpartycare.nl

Logo-r&rpartycare-roosendaal-essen-goes-lochem

Logo-r&rpartycare-roosendaal-essen-goes-lochem