Over R & R Partycare

R & R Partycare is een jong en dynamisch bedrijf, dat hard werkt aan de uitbreiding van het assortiment én service.
R & R Partycare is gespecialiseerd in de verhuur van stoelen, tafels, tenten, verlichting, heaters, koffiezetapparaten, koelkasten, glaswerk, servies en bestek, buffetartikelen, geluidinstallaties, springkussens, spellen, Sarah en Abraham en alle andere benodigdheden voor een geslaagd feest, verjaardag of bijeenkomst.
Ook bij het verzorgen van barbecue, catering, muziek, licht en geluid willen wij u graag helpen en/of de coördinatie hiervan over nemen mocht u daar behoefte aan hebben.

R & R Partycare richt zich op de particuliere en zakelijke markt in onder andere Noord Brabant en Zeeland en vanaf 1 april 2014 ook in België. Daarbij onderscheiden wij ons door kwaliteit, service en flexibiliteit.

Service staat bovenaan bij R & R Partycare. Wij stemmen onze mogelijkheden dan ook graag af op uw wensen. Wij denken graag met u mee om de juiste oplossing voor uw feest, kinderfeestje, verjaardag, evenement, buurtfeest, jubileum, beurs of andere bijeenkomst te bieden.

Of u nu alleen een paar statafels wilt huren voor een feestje, een paar extra stoelen of een spelletje voor een verjaardag of een compleet feest laten verzorgen incl. bediening, dit alles is mogelijk. Even een extra koelkast huren, een extra koffiezetapparaat voor een huiskamer vol visite of een springkussen voor een kinderfeestje of buurtfeest behoren allemaal tot de mogelijkheden.

Uw feest is onze zorg!

r&rpartycare-roosendaal-goes-essen