Over Ons

Bij R&R Partycare geloven we in de kracht van perfectie en streven we ernaar om elk evenement uniek te maken. Laat ons uw feest naar nieuwe hoogten tillen en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.
VRAAG OFFERTE

Ons verhaal van R & R Partycare

R & R Partycare is een jong en dynamisch bedrijf, dat hard werkt aan de uitbreiding van het assortiment én service. R & R Partycare is gespecialiseerd in de verhuur van stoelen, tafels, tenten, verlichting, heaters, koffiezetapparaten, koelkasten, glaswerk, servies en bestek, buffetartikelen, geluidinstallaties, springkussens, spellen, Sarah en Abraham en alle andere benodigdheden voor een geslaagd feest, verjaardag of bijeenkomst.

Zakelijke en Particuliere markt

R & R Partycare richt zich op de particuliere en zakelijke markt in onder andere Noord Brabant en Zeeland en vanaf 1 april 2014 ook in België.

Niet alleen verhuur van party producten!

Ook bij het verzorgen van barbecue, catering, muziek, licht en geluid willen wij u graag helpen en/of de coördinatie hiervan over nemen mocht u daar behoefte aan hebben.

Uw feest is onze zorg!

Service staat bovenaan bij R & R Partycare. Wij stemmen onze mogelijkheden dan ook graag af op uw wensen. Wij denken graag met u mee om de juiste oplossing voor uw feest, kinderfeestje, verjaardag, evenement, buurtfeest, jubileum, beurs of andere bijeenkomst te bieden.

R & R Partycare, uw feest is onze zorg!

Of u nu alleen een paar statafels wilt huren voor een feestje, een paar extra stoelen of een spelletje voor een verjaardag of een compleet feest laten verzorgen incl. bediening, dit alles is mogelijk. Even een extra koelkast huren, een extra koffiezetapparaat voor een huiskamer vol visite of een springkussen voor een kinderfeestje of buurtfeest behoren allemaal tot de mogelijkheden.
Ronald van IJSSELMUIDE
Ronald van IJSSELMUIDE
2023-01-11
We hebben een prachtig feest gehad en dat was geheel door de geweldige bijdrage van R&R Partycare. De service overtrof onze verwachting, we werden volledig ontzorgd.
Tom van der Mark
Tom van der Mark
2022-09-30
Goede service en leuk contact met mr Van Ostayen
T_ VO__
T_ VO__
2022-07-27
Nette tenten en top service 👍 Erg tevreden!!
Sam Leemans
Sam Leemans
2022-07-05
Laurence en zijn team hebben ons voorzien van tent, vloer, stoelen, banken, staantafels, sprekerstoel, bierbanken, ... voor onze trouw. Goede en vlotte communicatie en ze denken actief mee na over het organiseren van je event. Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam allemaal! We vertellen het voort!
Nora Werkt
Nora Werkt
2022-05-24
Goeie service en materialen, nette opbouw en goeie prijs!
Corne
Corne
2022-04-06
Goede kwaliteit goede prijs
Rafx Cross
Rafx Cross
2021-12-28
Rented foldable table. Good service.