Hulp en Advies

Bij R&R Partycare geloven we in de kracht van perfectie en streven we ernaar om elk evenement uniek te maken. Laat ons uw feest naar nieuwe hoogten tillen en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Opzetten Pagodetent 4 x 4 (Deze tent is vierkant)

Wij adviseren om te beginnen met het koppelstuk voor de nok (met de rode kleurbandjes) en vervolgens de stangen naar de hoeken van de tent te monteren. Daarna de hoekstukken en de horizontale stangen met de tussenstukken monteren (Door de kleurcodering wijst zich dit vanzelf). Zorg dat alle stangen goed vastzitten door de vleugelmoeren op de koppelstukken goed aan te draaien. (In de stang zit een insparing waarop de vleugelmoer moet klemmen).
Zodra dit eerste deel van het frame staat, kan de metalen rvs stang geplaatst worden in het koppelstuk van de nok. Deze stang gaat de nok van de tent dragen en zorgt voor de punt van de pagodetent.
Doe dit door 1 moer los te draaien, de stang (niet te hoog) in het koppelstuk te draaien en de moer weer terug te plaatsen op de stang. Er zitten nu twee moeren onder en één moer boven het koppelstuk (Dit voorkomt dat de stang te ver in- of uitgedraaid wordt). Plaats als laatste de kunststof dop op de rvs stang.
Het top gedeelte van de tent heeft nu de vorm gekregen zoals op het plaatje hieronder.

Plaats nu het tentdoek over het frame. Zorg dat de kunststof dop op de rvs stang goed in de nok valt en trek het tent over de hoeken. Zodra het tentdoek voor het dak goed zit, kunnen de 8 poten onder de tent geplaatst worden. Doe dit met minimaal 2 personen.
Maak nu het tentdoek vast aan het frame. In de hoeken door de daar aanwezige haken in de gaten van de poten te haken en aan de binnenkant door alle elastieken om de horizontale buizen vast te maken. (Elastiek om de buis trekken en vervolgens om het bolletje heen).
Als het tentdoek vast zit, kan de rvs stang voor de nok opgedraaid worden. Gebruik hierbij de meegeleverde slinger en draai de stang aan, totdat het doek zich begint te spannen. Draai niet te ver door, er zou iets kapot kunnen worden getrokken.
Nu kunnen de zijwanden opgehangen worden. De keuze is: geen, één, twee, drie of vier wanden te plaatsen. Let op: één van de zijwanden heeft een ritsbare deuropening.
De zijwanden worden geplaatst door de ringen om de horizontale buis te bevestigen. Vervolgens kunnen de ringen van de zijkanten aan de poten worden vastgemaakt en kunnen de zijwanden met het klittenband aan elkaar worden gemaakt, waardoor tocht wordt voorkomen.
Vergeet niet om als laatste de tent met de scheerlijnen en haringen vast te zetten ! Doe dit voor uw eigen veiligheid !
Gebruik de tent niet bij sterke wind of sneeuw. Gebruik geen open vuur bij de tent.

Opzetten Pagodetent 6,8 x 5 (Deze tent is achthoekig/ovaal)

Het principe is geheel gelijk aan het opzetten van de 4 x 4 tent zoals hierboven beschreven. In plaats van één nok zijn er nu twee nokken.
Afmetingen en vorm van de tent:

Gebruiksaanwijzing voor terrasheater op gas:

Gebruik butaan- of propaangas of een mengsel hiervan.
Zorg dat de aansluiting van de slang met de fles geen gas lekt.
De heater dient aan de boven- en zijkant 50cm vrij te staan van plafonds en wanden ivm brandgevaar.
Zorg dat de schotel/paddestoel/deksel gemonteerd zit voordat de heater in gebruik wordt genomen.
Zorg dat de heater stevig staat en gebruik haringen om deze vast te zetten in de grond.
Om de heater te ontsteken de knop licht indrukken en op ‘PILOT’ draaien. De knop ingedrukt houden en vervolgens de rode ontstekingsknop (een aantal maal) indrukken om de waakvlam te ontsteken.
De eerste keer, na het aansluiten en opendraaien van de gasfles, kan het even duren voordat het gas de gehele leiding gevuld heeft en de waakvlam aangaat.
Nadat de waakvlam aangaat, een aantal seconden wachten en dan de ingedrukte draaiknop loslaten.
Door de draaiknop weer in te drukken en te draaien kan de heater naar een hoge of lage ‘brandstand’ gedraaid worden.
Indien de heater tijdelijk uit kan, kan deze op de waakvlam gezet worden door de knop weer in te drukken en te draaien naar ‘PILOT’.

Pagode tent 4x4

Feest/Party tent 5(breed)x4(diep) 

Pagode tent 5x6,8