Neem Contact  Op

Bij R&R Partycare geloven we in de kracht van perfectie en streven we ernaar om elk evenement uniek te maken. Laat ons uw feest naar nieuwe hoogten tillen en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Contact

Algemene Voorwaarden(Vereist)
Contact

Heeft U Vragen?
Neem Contact Op!

Welkom bij R&R Partycare, waar we de kunst van het feestvieren tot leven brengen! Als u op zoek bent naar een onvergetelijke ervaring voor uw volgende evenement, dan bent u bij ons aan het juiste adres. We staan klaar om uw visie werkelijkheid te maken en uw feest tot in de kleinste details te verzorgen.

Ons toegewijde team staat klaar om al uw vragen te beantwoorden. Of u nu meer wilt weten over onze diensten, een offerte wilt aanvragen of gewoon wat inspiratie nodig heeft, we horen graag van u. Neem gerust contact met ons op via telefoon, e-mail of het contactformulier.
Wij geven u graag antwoord

Veelgestelde Vragen

Hoeveel dagen heb ik de producten in bezit voor de genoemde huurprijs?

U huurt de producten voor 1 dag gebruik, standaard voor 48 uur (’s middags ophalen, een dag gebruik en de volgende ochtend weer terugbrengen) In het weekend is de periode van vrijdagmiddag tot maandagochtend. Andere mogelijkheden en prijzen op aanvraag.

Vragen jullie een waarborgsom?

Bij elke verhuring vragen wij een waarborgsom. De hoogte zal vooraf door R & R Partycare worden vastgesteld en zal samen met het huurbedrag contant moeten worden voldaan bij het ophalen, dan wel het bezorgen van de gehuurde artikelen.

Wanneer zijn jullie geopend?

U kunt ons telefonisch bereiken van 9.00 tot 19.00 uur.
Indien u langs wilt komen om een bestelling te bespreken, of op andere tijden uw gehuurde artikelen wilt ophalen of retourneren, maak dan eerst een afspraak.

Moeten alle spullen schoon terug?

Behalve de rokken voor de buffet- en statafels moet alles weer schoon en droog terug. Soms zijn er omstandigheden waarbij het niet mogelijk is om artikelen schoon in te leveren, wij zullen dan een bedrag in rekening brengen voor de schoonmaakkosten. Voor serviesgoed rekenen wij € 0,10 per item voor het schoonmaken.

Bouwen jullie de tenten ook op?

Wij willen graag helpen de tent op te bouwen. Hiermee bent u zeker van een goed en veilig gebruik van de materialen. Voor de tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Hoe vindt de betaling plaats?

U kunt op 2 manieren betalen: Contant bij ophalen/aflevering of het bedrag vooraf op onze rekening storten.
Ronald van IJSSELMUIDE
Ronald van IJSSELMUIDE
2023-01-11
We hebben een prachtig feest gehad en dat was geheel door de geweldige bijdrage van R&R Partycare. De service overtrof onze verwachting, we werden volledig ontzorgd.
Tom van der Mark
Tom van der Mark
2022-09-30
Goede service en leuk contact met mr Van Ostayen
T_ VO__
T_ VO__
2022-07-27
Nette tenten en top service 👍 Erg tevreden!!
Sam Leemans
Sam Leemans
2022-07-05
Laurence en zijn team hebben ons voorzien van tent, vloer, stoelen, banken, staantafels, sprekerstoel, bierbanken, ... voor onze trouw. Goede en vlotte communicatie en ze denken actief mee na over het organiseren van je event. Vriendelijk personeel en zeer behulpzaam allemaal! We vertellen het voort!
Nora Werkt
Nora Werkt
2022-05-24
Goeie service en materialen, nette opbouw en goeie prijs!
Corne
Corne
2022-04-06
Goede kwaliteit goede prijs
Rafx Cross
Rafx Cross
2021-12-28
Rented foldable table. Good service.