FAQ

Hoeveel dagen heb ik de producten in bezit voor de genoemde huurprijs?
U huurt de producten voor 1 dag gebruik, standaard voor 48 uur (’s middags ophalen, een dag gebruik en de volgende ochtend weer terugbrengen) In het weekend is de periode van vrijdagmiddag tot maandagochtend. Andere mogelijkheden en prijzen  op aanvraag.

Hoe vindt de betaling plaats?
U kunt op 2 manieren betalen: Contant bij ophalen/aflevering of het bedrag vooraf op onze rekening storten.

Wanneer zijn jullie geopend?
U kunt ons telefonisch bereiken van 9.00 tot 19.00 uur.
Indien u langs wilt komen om een bestelling te bespreken,  of op andere tijden uw gehuurde artikelen wilt ophalen of retourneren, maak dan eerst een afspraak.

Vragen jullie een waarborgsom?
Bij elke verhuring vragen wij een waarborgsom. De hoogte zal vooraf door R & R Partycare worden vastgesteld en zal samen met het huurbedrag contant moeten worden voldaan bij het ophalen, dan wel het bezorgen van de gehuurde artikelen.

Bouwen jullie de tenten ook op?
Wij willen graag helpen de tent op te bouwen. Hiermee bent u zeker van een goed en veilig gebruik van de materialen. Voor de tarieven kunt u contact met ons opnemen.

Moeten alle spullen schoon terug?
Behalve de rokken voor de buffet- en statafels moet alles weer schoon en droog terug. Soms zijn er omstandigheden waarbij het niet mogelijk is om artikelen schoon in te leveren, wij zullen dan een bedrag in rekening brengen voor de schoonmaakkosten. Voor serviesgoed rekenen wij € 0,20 per item voor het schoonmaken.

Waar kan ik de artikelen ophalen?
Locatie Roosendaal: Het ophalen van de artikelen is aan de Veenen 16, 4703 RB Roosendaal
Tijden in overleg.